Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz 22, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Sivasspor transfer istiyor

Sivasspor iki transfer istiyor. Rıza çalımbay kadrosunu güçlendirmek için iki futbolcu istiyor. Çalımbay forvet hattını zayıf görüyor. Bu yüzden iki forvet veya en az bir forvet istiyor.

Galatasaray'da durmak yok

Galatasaray Arsenal'in golcüsü Nicklas Bendtner transferi için düğmeye bastı. Galatasaray bu transfer gerçekleştirirse bonservis bedeli için 9,5 milyon euro ödeyeceği sızan haberler arasında.

Beşiktaş'ta iki yabancı trasferi

Beşiktaş, İskoç kaleci Allan McGregor ve Fransız stoper Julien Escude ile 2 yıllığına anlaştı. Siyah-beyazlılar, bonservis bedeli ödemeyeceği iki oyuncuyu, bu hafta İstanbul'a getirerek yeni transferlerine imza attıracak. Anlaşma sağlanan Allan McGregor yıllık 1.200 bin Euro alacağı öğrenildi. Kaynak: Lig TV

Quaresma'da sorun büyük

Beşiktaş'ta yeni yönetimin transfer politikası nedeniyle, Quaresma ile ilgili sorunlar yaşamaya başladı. Bunda etken olan Quaresma'nın aldığı yüksek ücret. Yönetimin yıldız futbolcuya 2 milyon euro yıllık ücret önerdiği ama Quaresma'nın bu teklife sıcak bakmadığı alınan haberler arasında. Bu durum yönetimi oldukça terleteceğe benziyor.

Galatasaray'daki tehlike

Galatasaray'da konuşulan kişi Arda Turan. O galecek rüya takım uzay takıma çıkacak. Herkez pembe hayallerin peşinde koşuyor. Peki hiç kimse şunu soruyor mu? Galatasaray acaba bu kadar yıldızı aldı, kadrosunu güzel bir hale getirdi. Çuvalla borcun altına girdi. Ama ya Beşiktaş'ın düştüğü duruma düşer mi? Hiç kimse bu soruyu galiba aklına bile getirmek istemiyor. Peki bir de olaya kötü tarafından bakalım. Yeni transferler yapıldı. Maliyetleri Hamit, Dany, Burak ve Amrabat için 114 milyon TL. Diğerlerini söylemiyorum bile... Şampiyonlar ligindi istediği sonnucu alamazsa, istediği gibi ligde başarıyı yakalayamazsa. Gerisini siz düşünün, Galatasaray'ı ne kadar gerilere gider.