Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Ocak 28, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Futbolda bir ilk!

İngiltere Premier Lig'de bu hafta sonunda yapılacak Arsenal-Manchester United maçı, televizyondan 3 boyutlu olarak canlı yayınlanan ilk spor karşılaşması olacak. Uzun süredir 3 boyutlu yayınlar üzerinde çalışan İngiliz Sky Sports kanalı, pazar günü oynanacak maçı 3 boyutlu olarak canlı yayınlayacağını açıkladı. Kanalın açıklamasında, daha önce İngiltere ve ABD'de kapalı devre olarak 3 boyutlu yayınlar yapıldığı, ancak Arsenal-Manchester United maçının İngiltere ve İrlanda'da seçilen barlardaki dekoderler aracılığıyla normal uydu sistemi üzerinden izlenebileceği belirtildi. Açıklamaya göre, futbolseverler seçilen 9 ''pub''da, özel gözlükleri takarak bu maçı 3 boyutlu ve canlı izleyebilecek. Kanal, bir süre bu seçilen yerlerin üyelerine hizmet vereceğini, daha sonra herkesin bu hizmetten faydalanabileceğini ve her hafta bir Premier Lig maçının 3 boyutlu ve canlı yayınlanacağını bildirdi. Sky Sport yöneticisi Darren Long, yaptığı açıklamada, uzun süredir 3 boy

Dua edinde satmasın

Es Es ikna olmuyor Trabzonspor, Burak Yılmaz transferini de bitirip transfere noktayı koymak istiyor. Gökhan Ünal karşılığında yıldız futbolcunun bonservisini alan bordo-mavili yönetim, Burak ile sezon sonuna kadar kiralık sözleşmesi bulunan Eskişehirspor'u ikna etmeye çalışıyor. Başkan Sadri Şener'in, Zafer Yelen ve Barış'ın kiralanması teklifine sıcak bakmayan kırmızı-siyahlı kulübe 75 bin euro teklif ettiği dile getirildi. Beşiktaşta verimli olamadı, Fenerbahçe aldı verim alamadı, şimdi sıra Trabzonspor'da. Eğer alırlarsa büyük bir ihtimalle satmak için yer arayacaklar.

Siz bu kafayla

www.fanatik.com'un yaptığı haberde Kimsenin 1 kuruş alacağı kalmadı Fenerbahçe , ekonomik krize rağmen futbolcuların ödemelerini geciktirmeden yapıyor. Dünyayı etkisi altına alan ekonomik krizden tüm kesimler gibi spor kulüpleri de etkilendi. Süper Lig’deki kulüpler içinde maddi açıdan en rahatlardan biri olduğu söylenmesine karşın, Fenerbahçe de bu krizden olumsuz şekilde etkilendi ve bazı tasarruf tedbirleri almak zorunda kaldı. Ancak Aziz Yıldırım başkanlığındaki Yönetim Kurulu, ekonomik sıkıntıyı, mümkün olduğunca sporculara yansıtmamaya çalıştı. Tarihi gelen ödemeler sektirilmeden yapılmaya çalışıldı. Bu doğrultuda, profesyonel futbol takımındnaki tüm futbolcuların transfer taksidi, prim, maaş gibi kalemlerden oluşan alacaklarının, 31 Aralık 2009 tarihi itibariyle hesaplarına yatırıldığı öğrenildi. Yönetimin bu tavrının, futbolcular üzerinde çok olumlu bir etki yarattığı belirlendi. Fanatik.com'un yaptığı haberde kimsenin alacağı kalmadığını belirtiyor. Ama kimse sormuyor

Beşiktaşta başkanlık seçimi

Beşiktaş'ta başkanlık seçimine yaklaşırken birçok Beşiktaşlının dileği Yıldırım Demirören gitsin isteği. Ama Beşiktaşlıların bilmedikleri bir şey var. Aslında Yıldırım Demirören ve Murat Aksu'nun ortak yönleri var. Bu ortak yön ikisinin de 'baba parası'yla biryerlere gelmeleri. Kendi çabaları ve bilgileriyle birşeyler yapmadıkları. 'Denize düşen yılana sarılır' misali herkes Murat Aksu'nun başkan seçilmesini istiyor. Ama bilmedikleri (tabi benim için öyle) Demirören'den farkı olacağını zannetmemem. Ve daha da beteri Demirören artık daha tecrübeli. Ama Murat Aksu daha deneyimsiz. Kısca böyle düşünüyorum. Bence Beşiktaş'a yakışan daha iyi bir başkan...

Toroğluyla yerine Rıdvan mı düşünülüyor?

Erman Toroğlu'ndan Digitürk'te yaptığı Maraton proğramından ihraç edilmesinden sonra yeni dedikodular dolaşıyor. Bu dedikoduların başında Toroğlu'ndan sonra Rıdvan dilmenin getirilmek istendiği konuşulan haberler arasında yer alıyor. Yakında Rıdvan ile ilgili yeni haberler duyacağız diye düşünüyorum.

İran'dan Bursa'ya kardeş takım

İran'ın Huzistan Eyaleti Valisi Seyed Jafer Hijazi, Türkiye liglerini yakından takip ettiklerini belirterek, kendi şehirlerinin takımı olan Foolad Khuzestan ile Bursaspor'u kardeş takım olarak görmek istediklerini belirtti. Bursa'ya gelen Huzistan Valisi Hijazi, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'yi ziyaret ederek Yeşil-Beyazlı kulüple Khuzestan'ı kardeş yapmak için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Cabanas'ın durumu iyi değil

Arkadaşlarıyla gece kulübüne giden Paraguaylı Salvador Cabanas, barda çıkan kavgada başından vuruldu. Cabanas'ın başındaki kurşunun çıkarıldığı ve durumunun iyi olmadığı belirtildi.

Çin futbolunda yolsuzluk iddiaları..

Çin'de yayımlanan bir gazete, ligde oynayan bazı futbolcuların, milli takıma seçilebilmek ve milli takımda oynayabilmek için yetkililere rüşvet verdiğini iddia etti. Oriental Morning Post gazetesindeki haberde, bazı oyuncuların genç milli takım kampına katılabilmek için 12 bin dolar, A milli takım kampına katılabilmek için 15 bin dolar, resmi bir maçta milli takım formasını giyebilmek için de 30 bin dolar rüşvet verdikleri ileri sürüldü. Hangi oyuncuların kime rüşvet verdiği belli değil. Çin'de geçen yıl da futbolda şike ve yolsuzluk iddiaları göndeme gelmiş, konuyla ilgili soruşturma başlamıştı. Geçen ay bu soruşturma kapsamında 16 kişi gözaltına alındı.