Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat 1, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Hagi milli takımı istiyor

Romanya'da sahibi olduğu futbol okulu Academia De Fotbal ile Antalya'da kampa giren Galatasaray'ın efsanevi ismi Gheorghe Hagi, "Türk Milli Takımı'ndan teklif gelirse benim için çok güzel bir olay olur" dedi.

Kazım'dan siftah

Ligue'deki ilk maçına Le Mans deplasmanında çıkan milli futbolcumuz Kazım; 61'de oyuna girdiği karşılaşmanın 82. dakikasında takımına 3 puanın aldıran olan golü attı.

Carlos erkenden kızardı

Brezilya Paulista Ligi'nde 5. hafta maçında Corinthians evinde Palmeiras'ı ağırladı; Fenerbahçe'den ayrılan Roberto Carlos'un maçın hemen başlarında kırmızı kart gördü. Mücadeleyi ev sahibi takım 1-0 kazandı.

Tello’ya PSG istiyor iddiası

Delgado’nun dönüşü ile “Gitsin mi, kalsın mı?” tartışmalarının odağındaki isim olan Tello’ya Fransa’nın Paris Saint Germain kulübünden transfer teklifi geldi. Haber böyle... Tello Paris Saint Germain'e gidecek kadar yetenekli. (Bobo örneginde olduğu gibi) Ne zaman böyle bir haber çıksa maaşlara zam isteniyor.. Acaba Tollo'nun aldığı para yetmedimi diye düşünüyor insan...

'Başkan olsana'

Acaba Gaziantepspor başkanı İbrahim Kızıl Yıldırım Demirören'i kutlamış mıdır acaba. Çok merak ediyorum. Yine taraftarların tezahüratları bitmeyecek "Başkan olsana başkan olsana Gaziantep'e başkan olsana."

Demirören nasıl kazandı

Demirören mi Aksu mu derken sonuçlar açıklandı. Beşiktaşlıların istediği olmadı. Ama söylentiler söyleki Demirören'in kazanmasındaki etken şuydu. Kendi kaydettiği üyeleriyle başkan seçilmesi. Bunlar sadece söylenti. Ne kadar doğrudur buna siz karar verin.

Kickboksçu hayatını kaybetti

Konya'da kulüpler arası il birinciliği finalinde rakibinden aldığı yumruk darbesi sonucu beyin kanaması geçiren 24 yaşındaki kickboksçu Gökhan Murat Üstel, beş günlük yaşam mücadelesini kaybetti.

Barça para basıyor

2009 yılına damgasını vuran Katalan ekibi, inanılmaz bir rekorun altına daha imza attı. 2008-2009 sezonunda İspanya Lig Şampiyonluğu Kupası, İspanya Kral Kupası, İspanya Süper Kupası, Şampiyonlar Ligi Kupası, Avrupa Süper Kupası ve 6. FIFA Kıtalararası Kulüpler Dünya Kupası'nı müzesine götürerek, başarısına başarı katan Barcelona'nın elde ettiği gelirlerden de yüzü güldü. Barcelona Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre, geçen yıl Temmuz-Aralık ayları arasında 222,8 milyon avro gelir elde eden kulüp, bir rekora imza attı. Aynı zaman diliminde bir önceki yılki gelirini neredeyse yüzde 20 artıran Katalan kulübü, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nden, ABD'de sezon öncesinde katıldığı turnuvalardan, Kuveyt'teki bir gösteri maçından ve aralarında Türk Hava Yolları (THY) ile yapılan sözleşmenin de bulunduğu yeni sponsorluk anlaşmalarından gelir elde etti.

Ada'yı sarsan adam!

İngliz milli takımının kaptanı John Terry takım arkadaşı Wayne Bridge'in Fransız sevgilisi Vanessa Perroncel ile ilişkiye girince Ada sallandı.. Daha önce de para karşılığı klüpten habersiz tesisleri dolaştırma iddiasına adı karışan Terry, ne zaman akıllanır bilinmez...