Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat 3, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Çalışan çoçuk işçi

Çırak, çalışan çocuk, tamirci çırağı

İşçi resmi

işçi,çalışan, kalifye eleman,

Tutumuluk, biriktirmek

İstihdam, para, biriktirmek,

Salyangoz

Yetenekli bir fotografçının karesinden

ilginc bir origami

ilginc bir yüz resimi

Hocasız milli takım düşüşte!

Fatih Terim'in istifasının ardından yaklaşık dört aydır teknik direktörü netleşmeyen A Milli Takım, FIFA dünya klasmanında düşüşe geçti... FIFA, son açıklamasında milli takımlar dünya klasmanında Türkiye, 1 basamak daha düşerek, 42. sıraya geriledi.

Ankara 19 Mayıs Stadı çöküyor

Federasyon stat analizi istedi. Ankaragücü ve Gençlerbirliği yüksek maliyet nedeniyle analizi yaptırmıyor. Türkiye'de bir felaket yaşanmadan, yetkililer çözüm aramıyor. Trafik kazalarından sonra yaya geçitleri yapıyoruz. Dere yataklarında yapılaşmaya izin verip, canlar gidince, 'Önümüze geleni yıkacağız' gibi sahte demeçleri alkışlıyoruz. Ankara 19 Mayıs Stadı, 1936 yılında hizmete girdi. Tam 74 yıl önce. O tarihten bugüne sayısız faaliyete ev sahipliği yapan bu stat, şimdi adeta 'Çöküyorum' diye bağırıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, sezon başında 19 Mayıs Stadı için güvenlik sertifikası istedi. Gençlik Spor Ankara İl Müdürlüğü de bu talebi, stadın kullanım hakkına sahip olan Ortak Girişim'e (Ankaragücü ile Gençlerbirliği'nden oluşuyor) bildirdi. www.mynet.com

Futbola bomba şoku!

Yunanistan'da Panathinakos ile Olimpiyakos'a patlayıcı madde ile saldırı düzenlendi.Yunan basını, kentin kuzeyindeki Marusi semtinde, saat 02.40'da düzenlenen saldırıda Panathinakos bürosuna ev yapımı patlayıcı madde yerleştirildiğini duyurdu. Patlamada, büro ve çevre dükkanlar ile park halinde bulunan 3 araçta ciddi maddi hasar meydana geldiği bildirildi.