Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz 20, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bursa ve Es-Es'in rakipleri belli oldu

Avrupa Ligi 3. ön eleme kuraları çekildi. 2. ön eleme turunda mücadele eden Eskişehirspor, bu turu geçmesi halinde Fransız futbolunun önemli markası Marsilya ile karşılaşacak. Bursaspor ise 3. ön eleme turunda Maccabi Netanya-KuPS Kuopio eşleşmesinin galibi ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe'nin rakibi Vaslui tanıyalım

Fenerbahçe’nin muhtemel rakipleri arasında Club Brugge, FC Vaslui, Feyennord ve Motherwell bulunuyordu. Fenerbahçe, Vaslui'yle ilk maçını 31 Temmuz veya 1 Ağustos'ta Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacak. Sarı-lacivertlilerin Rumen temsilcisiyle yapacağı rövanş maçı ise Municipal Stadı'nda 7-8 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi 3. ön elemesindeki rakibi FC Vaslui takımı 2002 yılında Romanya 3.liginde bulunan Viktoria Galati takımının Vaslui’ye taşınması ile kuruldu. Sadece 10 yıllık geçmiş olan Vaslui 2004-05 sezonunda 2.lig şampiyonu olup Romanya 1. Ligine çıktı. Romanya 1. Ligi'nde hiç şampiyon olamayan Vaslui takımı geçen sezon ligi 1 puan farkla 2. sırada bitirdi. Rumen temsilcisi 2009-10 sezonunda Romanya kupasında finalde Cluj takımına penaltı atışları sonucunda kaybetmişti. UEFA sıralamasında 121. sırada bulunan Vaslui takımını eski Fenerbahçeli Viorel Moldovan 2008-09 sezonunda çalıştırmıştı. Fenerbahçe ise Uefa sıralamasında 53.

Galatasaray'a yüklü fatura geldi

Uzun zaman borçla uğraşan Galatasaray, yeni başkanı ile birçok senedin altına imza attı. Yeni Aslanlar Hamit, Dany, Burak ve Amrabat için 114 milyon TL. Nitekim Galatasaray, bonservis ve garanti para olarak (maç başı ücretler hariç) 4 futbolcuya toplam 51.4 milyon euro (113 milyon 916 bin 190 TL) taahhüt etti. Her sezon 20'şer maçta forma giymeleri halinde bu futbolcular, Cimbom'dan toplam 5.6 milyon euro daha alacak.

Maradona'dan suçlama: Sen bir hainsin

Diego Maradona, ülkesinin takımlarından Boca Juniors’tan ayrılan Roman Riquelme’yi hainlikle suçladı. 51 yaşındaki teknik direktör, “Riquelme’nin bu davranışı yapacağını kimse beklemiyordu. River Plate bu nedenle zor durumda kaldı. Tıpkı bir hain gibi davrandı” yorumunu yaptı.

Gaziantepspor'da ilginç gelişmeler

Alacağı ücret konusunda sorunlar yaşayan Ali Turan uzun süredir antrenmanlara çıkmasına rağmen anlaşma sağlanamadı ve kulube veda etti. Aynı zamanda Gaziantepspor’da, Alper, Çetin ve Ferdi de teknik direktörün talimatları doğrulutusunda kadro dışı bırakıldı. Bu arada Hikmet Karaman'ın Murat Ceylan’ın da kadro dışı bırakacağı iddialar arasında.

Sone Aluko açılımı

Beşiktaş Sone Aluko almak için girişimlerde bulunuyor diye birçok haber çıkıyor. Ben de bunları takip edenlerdenim. Ama ilgimi çeken şeylerden biri şu. Sone Aluko ilk okuduğumda 450 bin euro idi fiyatı. Şimdi 1,5 milyon euro. Böyle bir durumu anlamakta biraz zorlanıyorum.

Beşiktaş, Manchester City hazırlık maçı hangi saatte nerede

Beşiktaş, Manchester City hazırlık maçı bugün Saat 19.30 D-Smart'tan naklen yayınlanacak... Tahmini Beşiktaş kadrosu şöyle Savunma dörtlüsü Hilbert, Toraman, Ersan ve Uğur’dan kurulacak. Tek ön libero olarak Manuel Fernandes görev yaparken, orta üçlüde Kadir Arı, Oğuzhan Özyakup ve Veli Kavlak oynayacak. Forvette de Mustafa Pektemek’in partneri yeni transfer Olcay Şahan olacak.

Oussama Assaidi'de son noktaya gelindi

Galatasaray, Oussama Assaidi'nin transferi ile ilgili her konuda anlaştıkları ve artık son kararı oyuncunun vereceği sızan haberler arasında. Özellikle Nordin Amrabat transferinin ardından Oussama Assaidi transferende ağır davranıyor Galatasaray.