Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat 8, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Bu sporda da kavga olmayınca seyredilmiyor!

Buz hokeyi, Kuzey Carolina

Topu ıskalayınca

Sakat Galatasaray

Sakat oyuncu sayısında azalma olmayışı, yoğun maç temposunda Galatasaray'ı bir hayli zor durumda kaldı. İlk 11'in önemli isimleri Baros, Kewell, Jo, Sabri ve Hakan Balta bir süre daha takımdan ayrı kalacağa benziyor.

Emre bildiğiniz gibi 'sinirli'

Sürekli rakiplerin sert müdahalelerinden yakınan Emre, Diyarbakır maçında da sinirlerine hakim olamadı. Yıldız oyuncu, kendisine yapılan faullerden sonra hakeme sert tepkiler gösterdi. Emre'nin sakin olduğu ve stretsiz oynadığı nerdeyse hiç bir maç yok.

Fenerbahçe'de 4 günde 3 kurban!

Devre arasında bakıma alınan Şükrü Saracoğlu’nun zemini, Fenerbahçeli futbolcuların korkulu rüyası oldu. Denizlispor ile oynanan ikinci yarının ilk maçında adeta patates tarlasını andıran zeminde, iki takım futbolcuları da büyük zorluk yaşamış ancak bir sakatlık yaşanmamıştı. Önce Bursaspor kupa maçında Uğur sakatlanıp sezonu kapadı, dün de aynı şanssızlığa Özer ve Lugano uğradı.

Mansimov sözünü yerine getirebilecek mi?

Seçim öncesinde bir dünya yıldızı sözü veren Azeri işadamı Mübariz Mansimov, “Chelsea'nin sahibi Abramovich yakın arkadaşım. İngiliz ekibinden dünyaca ünlü bir yıldızı transfer edeceğim” dedi. Almayı düşündüğümüz isimler Deco, Malouda ve Kalou...

Bir çiçekle bahar olmaz

Gençlerbirligi-Beşitaş maçında oynadığı futbol birçok kişinin beğenisini kazandı. Birçok Beşiktaşlı Tabata'nın iyi olabilceği konusunda fikrini yeniden gözden geçirmeye başladı. Ama hala muamma olan Tabata'nın 8 milyon euro yapıp yapmayacağı.