Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz 23, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Fenerbahçeliler'e müjde

  Tv8'de Erkan Tan'ın bugünkü konuğu AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar oldu. "Aziz Yıldırım 3. yargı paketinden yararlanacak!" "Aziz Yıldırım'ın 3. yargı paketinde mali suçlar ile ilgili yapılan düzenlemeden yararlanacağını tahmin ediyorum. Çünkü mali suçlar çete suçu olmaktan çıktı. Tahminime göre çete suçundan aldığı ceza düşecek. Bu durumda sadece şike suçundan aldığı ceza kalacak. Bir de. 3. yargı paketinde 3 yılın altındaki cezalar ertelendi dolayısıyla ondan da yararlandı mı sıfır ceza ile kurtulmuş olacak!"

Bursaspor, Fernandez'e çok yakın

Bir süredir ismi Bursasapor ile anılan Arjantin'in Velez Sarsfield takımında forma giyen Augusto Fernandez, bugün Arjantin basınından tn.com.ar'ye bir demeç verdi. 26 yaşındaki orta saha oyuncusu yaptığı açıklamada, " Arjantin'den gitmem gerek. Zamanımın geldiğini düşünüyorum" dedi.

Egemen: Ben gavurum, benim paramı verin

Siyah-beyazlı takımın Avusturya'nın Seefeld bölgesinde kamp yaptığı otelde basın mensuplarıyla iftarda bir araya gelirken, yemek sonrası gazetecilere önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş Başkanı'nın en dikkat çeken konuşmalarından biri kuşkusuz yönetimin ücretinde indirim talebini kabul etmeyen ve sözleşmesini karşılıklı olorak feshettikten sonra ezeli rakip F.Bahçe'ye transfer olan Egemen Korkmaz ile ilgili olandı. 'Beşiktaşlı falan değilim' Fikret Orman 2011-12 sezonunda tam 50 maçta siyah-beyazlı formayı giyen tecrübeli oyuncuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı: "Egemen zaten bize söyledi. Ben dedi ' gavurum ' dedi. Ben de ' yabancıyım ' dedi. ' Yabancı futbolcular nasıl parasını alıyorsa ben de alacağım ' dedi. Ben Beşiktaşlı falan değilim, yabancı nasılsa ben de öyleyim dedi. Doğru söylüyor olabilir. Kendi tarafından baktığında. Ben profesyonelim diyor. Şahsi olarak hiç görüşmedim kendisiyle, arkadaşlar görüştü." V

Trabzonspor'a yeni isim

Bordo-Mavililer, Zenit'te oynayan 30 yaşındaki Aleksandar Lukovic'le temas halinde... HTSpor'un haberine göre ; Gol yollarındaki sıkıntıyı Dame N'Doye transferi ile çözüme kavuşturan Trabzonspor, defans hattına bir takviye daha yapmak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hollanda kampının tamamlanmasının ardından teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda çalışmalarına devam eden yönetim, Zenit'te oynayan Aleksandar Lukovic ismi üzerinde duruyor.

Gaziantepspor'da taransfer sonraya kaldı

Bugüne kadar Ekrem Dağ ve Serdar Özbayraktar dışında transfer yapmayan Gaziantepspor, transfere Avusturya kampından sonra şekil vermeyi düşünüyor. İki haftalık Avusturya kampına Seefeld kasabasında bulunan AlpenMed Hotem Lamm'da başlayacak olan kırmızı-siyahlılar, bu süre içinde çok sayıda hazırlık maçı yapacak.

Bursaspor'a yeni isim

Bursa sporun almayı düşündüğü yeni oyuncuya Batalla kefil. Batalla'nın, Augusto Fernandez için, "Alınırsa Bursaspor'a faydalı büyük olur, ben bu oyuncuya kefilim" dediği sızan haberler arasında.

Galatasaray'a Borriello

İtalya'da yayanlanan Sky Italia'nın haberine göre, Galatasaray, Roma'nın yeni sezonda kadrosuna almayı düşünmediği Marco Borriello ile ilgileniyor. Roma bu futbolcuya 10 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Ama 30 yaşındaki futbolcudan istediği verimi alamamıştı.

Ferebahçe bu dört isimle temas halinde

Fenerbahçe spor kulübü Aziz Yıldırımın gelmesiyle birlikte transferde hızlı ilerliyor. Kadrosunu zenginleştirmek ve Avrupa'da iyi sonuçlar alabilmek için transferde ince eleyip sık dokumaya çalışıyor. Fenerbahçe'nin DIEGO, BAFETIMI GOMIS, LASSANA DIARRA, JOSEPH YOBO gibi isimlerle görüştüğü ve bunlardan en az iki tanesiyle masaya oturacağı sızan haberler arasında.

Trabzonspor kampında öne çıkan isimler

Trabzonspor'un 14 gün süren ilk etap çalışmalarında göze batan isim yeni transfer Soner oldu. Gençlerbirliği'nden gelen genç yıldız, idmanlardaki gayreti, maçlardaki performansıyla Trabzonspor'a orta sahada uzun yıllar hizmet edecek bir görüntü verdi. Bordo - mavili oyuncuların kamp değerlendirmeleri şöyle: Tolga Zengin: Sakatlığı nedeniyle ancak son 4 antrenmana çıkabilen kaptan, hiçbir maçta forma giymedi ancak bu kısa sürede gösterdiği performansla bile kalenin en büyük adayı olduğunu bir kez daha kanıtladı. Onur Kıvrak: Kilolarından kurtulmuş, sakatlık öncesi formunu yakalamış göründü. S. Liege maçında çıkardığı toplarla Tolga ile yine büyük bir çekişme içinde olacağının sinyalini verdi. Zeki Ayvaz: Antrenmanlarda çok çalıştı, şans geldiğinde değerlendirebilecek kapasitede. Ama önünde Tolga ve Onur gibi iki büyük yetenek varken forma giymesi zor. Serkan Balcı : Her zamanki çalışkanlığı ve neşesi ile dikkat çekti. Yine mevkisinin en iyi isimlerinden. Zeki Yavru:

Beşiktaş'ın transferde düşündüğü isimler kimler

Beşiktaş Kaleci sorununu Kolombiyalı eldiven Ospina'nın alınmasıyla çözeceğini düşünüyor. Ama sorun sadece kalede değil özellikle de forvet hattında büyük sorun yaşayan Beşiktaş yeni çözümler üretmeye çalışıyor. Chamakh, Webo, Joe Cole gibi futbolcuların peşinden koşan Beşiktaş, herhangi birinin alınmasıyla rahatlayacak gibi gözüküyor.

FB TV'de GS'li spiker

Milliyetin haberine göre, Fenerbahçe TV'de (FB TV) çalışan spiker Selin Yağcıoğlu'nun Galatasaray taraftarı olduğu ortaya çıktı. Sarı-lacivertli taraftarlar bu gelişme üzerine "FB TV'de Selin Yağcıoğlu'nu istemiyoruz" diye kampanya başlattı.

Hugo Almeida iyi başladı

Beşiktaş'ın golcüsü takımla çalışmalara geç başladı. Ama idmanlarda gösterdiği istekli tavrı takım hocası tarafından alkışlandı. Hugo Almeida geçen sene gerek Beşiktaş'ta gerekse avrupada oynadığı futbolla büyük eleştiri almıştı.

Galatasary'da Bendtner iddiası

İngiltere'nin Sunday Mirror Gazetesi, Arsenal'den önümüzdeki hafta ayrılması beklenen Nicklas Bendtner'le Milan ve Galatasaray'ın ilgilendiğini iddia etti. Oyuncunun bonservis bedelei olarak da 7.5 milyon Pound (21 milyon TL) karşılığında satılacağı kaydedildi