Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat 24, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Polat'tan açıklama

Sarı-Lacivertli taraftarları kızdıracak sözler sarfeden Cim Bom'un patronu, “Bursaspor haklı bir galibiyet elde etti. Kupada uğradığı haksızlığın intikamını da almış oldu” diye konuştu. 5 bankanın katılımıyla imzalanan 70 milyon Dolar’lık kredi anlaşmasının imza töreninde gazeteciler ve bankacılarla yaptığı sohbette Fenerbahçe-Bursaspor kapışması için, “Ne maçtı ama!” diyen Polat, “Bursaspor, Türkiye Kupası’ndan haksızlığa uğrayarak elendiğini düşündüğü için bu maça ayrı bir hazırlık yapmış ve daha da hırslanmış. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Uğradıkları haksızlığın intikamını da almış oldular” ifadesini kullandı. Transfer müjdesi de veren Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, “Çok yakında bomba bir transfer açıklayacağız. Bu isim kesinlikle Dünya çapında bir yıldız olacak. Bütün Avrupa bizi konuşacak. Galatasaray artık ekonomisi ve markasıyla korkulan değil, güven timsali bir marka olmuştur. Türk futbolunun Avrupa’ya açılan kapısı olmaya da devam etmektedir. 4 puan gerideyken lid

Fenerbahçe darma dağın

Sezonu kapatan Uğur Boral, sakat Özer, Mehmet Topuz cezalı Santos'tan sonra Vederson ve Baroni de sakatlıkları yüzünden Lille maçında oynamayacak. Fenerbahçe liğde dağılmaya başladı, sakatlar çoğaldı, avrupa iyi gitmiyor galiba Fenerbahçe liği bitirimeyecek.

Beşiktaş'ta yeni uygulama

Haber şöyle, Beşiktaş Kulübü'nde konularında uzman kişilerin görüşlerinden yararlanmak üzere istişare heyetleri kuruldu. Niye ki yeni Tabatalar bulmak için mi? Yoksa daha iyi bir kadro oluşturmak için mi? Aslında benim düşüncem gayet iyi bir uygulama olacağı konusunda. Ama ne yazık ki Yıldırım Dömerören başkanlığında nasıl olur bilmem başarabilir mi?