Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz 21, 2012 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Samet Aybaba transfer dedi

Bir soru üzerine Transfer çalışmalarının devam ettiğini belirten Aybaba. Bir toplantı yaptıktan sonra en geç çarşamba gününe kadar transferlerin netleşeceğine inanıyorum” ifadesini kullandı. BöyleceSamet Aybaba Beşiktaş'ta yeni transfer sinyalleri verdi.

Egemen Beşiktaş'a yüklendi

Twitter'da bir açıklama yapan Egemen, "Ne oldu taptıklarınız, 1 lira feda etti mi? Hatayı önce kendinizde arayın. Bu takımdan ayrılmam Beşiktaş'lı olduğum gerçeğini değiştirmez. Ben adam gibi geldim adam gibi gittim bu küfürleri hakedecek bir şey yapmadım" diye Beşiktaş yönetimine yüklendi.

Sivas'ın yeni transfer atağı Jeude Aneke

Sivasspor 22 yaşındaki Jude Aneke'yi transfer etmek için atağa kalktı. Nijeryalı futbolcu için görüşmeler sürüyor. Diğer taraftan ise Keçiörengücü'nün 21 yaşındaki orta saha oyuncusu Alican ile el sıkışıldı. Gurbetçi Cenk İmsak ise deneniyor.

Pablo Mouche Kayserispor yolunda

Güney Amerika basını, Boca Juniors'ın oyuncusu Pablo Mouche'nin Kayserispor ile prensipte anlaştığını yazdı. Futbolcu 27 yaşında, kanatta ve forvette oynayabilme özelliğine sahip Mouche, 1.77 boyunda ve 6 yıldır Boca'da forma giyiyor.

Eskişehir'de hedef Marsilya

Eskişehirspor ilk maçta İskoçya'nın Saint Johnstone takımını 2-0 yenmesi, gerek futbolcularda gerekse yönetim tarafında bir üst tura geçecegiz yönünde izlenim uyandırdı. Takımdaki güvenin üst seviyede olması hedefleri Fransa ekibi Marsilya'ya yöneltti. Eskişehirspor hiç bir şekilde bu turdan eleneceğini hesaba katmıyor.

Trabzonspor'da yeni transfer söylentileri

Trabzonspor'un başkanı Sadri Şener, "yeni yabancı oyuncunun peşindeyiz" sözleri söylentilere neden oldu. Manchester City'li Kolo Toure için pazar araştırması yaptığı konuşulanlar arasında. Takıma üçüncü Fildişili oyuncuyu görmek istediği sızan haberler arasında bulunuyor...

Alex'in yeni alternatifi belli oldu

Aziz Yıldırım'ın, Diego Ribas da Cunha'nın bonservisi 24 milyon Euro olduğu dönemde bile transfer listesine aldığı Brezilyalı yıldız tekrar gündemde. Üstelik bu kez şartlar çok daha uygun... Bonservisi 10 milyon Euro civarında olan Sambacı’nın yıllık 2-2.5 milyon Euro arasında. Bu da Fenerbahçeyi heyecanlandırıyor. Yıldız fulbolcunun yaşı 27.

Q7 şaşkın

Milliyetin yaptığı habere göre, Quaresma'ya teklif yapıldı. Teklifi ise Deportivo yaptı. Ama sorun şu yaptığı telif sadece 1 milyon 150 bin euro. Bu teklif Quaresma'yı şaşkına çevirdiı. Dahası da var. La Liga’da 500 bin euronun üzerinde kazanan futbolculardan yüzde 52 vergi alınıyor. Ama Beşiktaş, indirim istemiş ve teklifi 2 milyon euro yapmıştı. Bu teklifle göklerde dolaşan futbolcu, yere çakılmış gibi oldu.