Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Şubat 2, 2010 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

F1'de tarihi değişikler..

Formula 1'de, başta puanlama sistemi olmak üzere, birçok kuralda değişiklik yapılacağı açıklandı. Uluslararası Otomobil Federasyonu'ndan (FIA) yapılan açıklamaya göre, geçtiğimiz gün takımlar ve hissedarların oluşturduğu Formula 1 Komisyonu, yarışların kaderini değiştirecek karar aldı. Komisyonun toplantıda aldığı en önemli karar, puanlama sistemi üzerine gerçekleşti. Takım sayısı, 2010 sezonunda 13'e yükseltilen Formula 1 yarışlarında, bundan böyle ilk 10 pilota, 25-18-15-12-10-8-6-4-2-1 şeklinde puan verilecek. 1993 yılından bu yana uygulanan mevcut sistemde, ilk 8 pilot, sırasıyla 10-8-6-5-4-3-2-1 puanlarını alıyordu. Komisyon üyeleri, yeni puanlama sisteminin ''kazanmak için yarış'' sloganını benimsediğini ve pilotları kazanmaya teşvik ettiğini belirttiler. Komisyon, lastik sistemi ile çift katmanlı difüzörler konusunda da değişikliğe gitti. Bir takımın 14 set olan kuru zemin lastiğinin, 11 sete düşürüleceği yeni sisteme göre, cuma

Ugurun böylesi

Angola 2010 Afrika Uluslar Kupası'nı 85'inci dakikada yediği golle Mısır'a kaptıran Gana, maçı kazanabilmek için yapmış! İlginç gelenekleri ve inanışlarıyla bilinen Afrika ülkelerinden olan Gana'da futbolcuların uğur saydığı şeyler enteresan... İşte Gana'lı Ibrahim Ayew'in kulübedeki emzikli görüntüsü... fanatik.com

2009'un en iyisi teknik direktörü Allegri

Serie A takımlarından Cagliari'nin teknik patronu Massimiliano Allegri, İtalya'da geçen sezonun en iyi teknik direktörü seçildi.

Küfür son bulacak

Sportif başarıya zaten mecburuz” diyen Demirören, önce tribünü küfürden temizleyecek, sonra İnönü’yü büyütecek, borçları yapılandıracak ve yeni sponsorları devreye sokacak. www.stargazete.com 'un haberi Bu haberde ilginç olan Demirören 'bu transferleri yaptığı sürece' küfürü nasıl engelleyeceği.

Bugs Bunny, Tweety ve Sylvester Abdi İpekçi'de..

İçim Smartt'ın sponsorluğunda gerçekleşecek 'Bugs Bunny Basket Show' için 3 - 7 Şubat 2010 tarihleri arasında Türkiye'de bulunan Bugs Bunny, arkadaşları ve Face Team ekibi, FB Ülker ve Erdemir maçı öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaydı.. Basketbol maçlarına ilgi çok olmadığı için karşılaşmalara çizgi kahramanlar ilgi gösteriyor.

Beşiktaş başkan nasıl seçilir

Dün akşam tv8'de Ali Gültiken'in katıldığı bir proğramda şöyle bir konşuma geçti. Fabrikasından, köyünden otobüslerle oy kullanmak için getirildiğini söyledi. Ve bu kişilerin kesinlikle Beşiktaşlı olmadıkları kesin. Bu seçimin bu kadar şaibeyle bitmesi beni çok üzdü.